Vrijwilligers

“ Onze Club heeft iedereen hard nodig om toegankelijk voetbal te blijven bieden én de sociale functie binnen Wintelre te blijven vervullen “ 

Vrijwilligers zijn van levensbelang voor een voetbalvereniging als vv DEES. Niet alleen trainen en begeleiden vrijwilligers de vele elftallen, ze onderhouden ook het complex en organiseren verschillende toernooien en activiteiten. 

Daarnaast zijn er verschillende commissies, scheidsrechters en bijvoorbeeld bestuursfuncties binnen de vereniging. Tel hier de EHBO’ers, leiders en trainers en andere talloze vrijwilligers bij op, en je kunt terecht stellen dat de vrijwilligers het hart van deze vereniging vormen. Denk jij je steentje te kunnen bijdragen binnen onze vereniging? Graag zelfs. 

Wil je graag het verschil maken met je expertise, of graag leren en jezelf ontwikkelen. Er is voor iedereen plek binnen vv DEES.  

vv DEES kan gelukkig rekenen op een grote groep vrijwilligers. Ook hier geld vele handen maken ligt werk. Wil jij bijdragen aan kinderen en volwassenen met een lach op hun gezicht, meld je dan aan als vrijwilliger via het contactformulier. 

Vrijwilliger zijn bij vv DEES is een dankbare tijdsbesteding, waarvoor je veel gezelligheid, mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling en een jaarlijkse feestavond terugkrijgt. Meld je nu aan!