logo website links2

header rechts 2

vv DEES & vv Vessem zetten samen weer een mooie stap voorwaarts . . . . ! Indeling jeugdteams 2017-2018

Het is nog maar enkele maanden geleden dat we met een werkgroep enthousiast aan de slag zijn gegaan met het besluit om de jeugdafdelingen van vv DEES en vv Vessem te gaan combineren.

Daar komt natuurlijk het nodige bij kijken, maar we gaan nog altijd keurig volgens planning en o.a. via info-bijeenkomsten willen we iedereen zoveel als mogelijk op de hoogte houden van de voortgang.

Dankjewel voor jullie aanwezigheid bij deze bijeenkomsten.

Los van de vele andere actiepunten zijn natuurlijk de momenten waarop een nieuw tenue wordt gepresenteerd of de indeling wordt gecommuniceerd, altijd extra spannend.

Het tenue is ondertussen gepresenteerd en we zijn oprecht blij met de vele positieve reacties. Niet alleen vanuit onze eigen verenigingen, maar ook van omliggende verenigingen ontvingen we leuke reacties.

We zien de blauw-groene shirts in gedachten al voor ons op de velden in Vessem, Wintelre en omstreken, dus wordt het tijd om ook de teamindeling met iedereen te delen.

Het maken van een nieuwe indeling is nooit een eenvoudige klus. Je kunt je dus wel voorstellen dat het deze keer zeker niet eenvoudiger was.

Toch zijn we er samen uitstekend in geslaagd, in afstemming met alle huidige leiders en trainers, en verdiend de Werkgroep Indeling hiervoor een groot compliment!

In bijgevoegd document ontvang je het resultaat van een puik stukje werk en we hopen van harte dat iedereen enthousiast en vooral ook begripvol is over de indeling voor het aankomende seizoen.

Een paar opmerkingen daarbij:

·       Indien noodzakelijk en met onderlinge afstemming tussen trainers/leiders geldt de afspraak: Spelersondersteuning vanuit D2 naar E (vv Vessem en vv DEES).

·       Mini’s vv Vessem:  We hopen nog op een aantal nieuwe leden. Gaat dit niet lukken, dan haakt de mini / haken de mini’s aan bij het team van vv DEES.

·       De Werkgroep Indeling is voornemens om eind 2017 een evaluatie met betrokken leiders / trainers te plannen.

De Werkgroep Indeling is ondertussen alweer aan de slag met het volgende actiepunt, namelijk het verder indelen en werven van het volledige team van leiders / trainers, incl. trainingslocaties.

Kortom: Nog volop werk aan de winkel.

Tot ziens op onze toernooien met Hemelvaart en Pinksteren.

klik hier voor de indelingvoetbalminis

v.v. DEES            v.v. Vessem

                 

Volgende wedstrijd

22 oktober 14.30 uur 

DEES 1 - Sterksel 1 

Stand competitie 5E

stand 16102017

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
article thumbnail  Omdat onze jeugdspelers nu wekelijks van Wintelre naar Vessem of van Vessem naar Wintelre fietst, zijn vv Vessem en vv DEES samen met de gemeente in overleg gegaan. Dit met als doel onze spelers onderweg nog meer het gevoel van veiligheid te kunnen...
article thumbnailNa het gezellige ‘Klaverblad Aftrap Toernooi’ zijn onze gecombineerde teams alweer de nodige trainingen en wedstrijden met elkaar onderweg. Iedereen vindt elkaar gemakkelijk en we genieten samen volop van onze sport. Top! Ondertussen komt ook de...
article thumbnailVan 1 oktober tot en met 31 December kan je je eigen club sponsoren. Hoe ? Als je bij Grand Cafe Palacio in Oirschot gaat eten en je levert een voucher in sponsor je DEES. Bij elke lunch sponsor je € 2,50, bij een diner €5.  Binnenkort zullen jullie als...
article thumbnail  DEES Selectie   DEES Selectie   DEES 3   DEES 4                         1 Bart Dieker   Sander van Ham   Bart Bartels   Albert de Voogd 2 Bas Aarden   Sander van Roy   Bart Legius   Erik Schippers 3 Chris Quirijnen   Stan Segers   Daan Leermakers   Freek van de Bosch 4 Floris Franssen   Teun van...
article thumbnailHet is nog maar enkele maanden geleden dat we met een werkgroep enthousiast aan de slag zijn gegaan met het besluit om de jeugdafdelingen van vv DEES en vv Vessem te gaan combineren. Daar komt natuurlijk het nodige bij kijken, maar we gaan nog...
article thumbnailPrimeur... Vanaf dit weekend te aanschouwen in de kantines van vv DEES en vv Vessem. De samenvoeging van de A/B/C/D jeugd vordert met rasse schreden. Ook het nieuwe tenue is een feit. Een keurige mix van het vertrouwde blauw,groen en wit !